Foxen

spirit-night

Tack PicaCon – för allt!

Trots att detta är det sista konventet och vi alla tycker det är väldigt tråkigt att ni nu avslutar efter dessa fantastiska 15 år, vill vi uppmana er att ta det lugnt! FoxCon har alltid inspirerats av PicaCon och har känts som en familjemedlem, då PicaCon lagt grunden för de mysiga konvent som vi strävat efter att upprepa fram till idag. Vi kommer att fortsätta förvalta Pica-känslan som alla besökare uppskattar!

Foxen vill tacka för denna underbara tid och vi är evigt tacksamma för att vi fick möjligheten att besöka er. Det var utan tvekan den bästa helgen på länge och vi hoppas att vi ses på andra konvent, eller att känslan från PicaCon fortsätter att spridas och att nya, mysiga konvent skapas.

Jag kan naturligtvis endast tala för Foxen och FoxCon, men vi kommer att hålla fast vid er vision om konvent! <3

Vi har talat med många Pica-besökare och berättat lite om oss och vårt arbete, och vi hoppas att vi ser alla er på FoxCon.

FoxCon Status

Vi fortsätter vårt arbete och letar efter en lokal. Vi väntar på svar från kommunen gällande vår lokalfråga och hoppas kunna ge ett svar inom snar framtid. Västerås är lite långsamma med sina svar, men vi kommer att skicka en påminnelse till dem så att vi kan komma framåt.

Många har under Pica frågat: ”Vad är Foxen och vad är FoxCon?” Vi förklarar för osäkra besökare att FoxCon är ett mysigt litet konvent som arrangeras i Västerås, och att vi tidigare har hållit våra konvent i Örebro. Foxens största vision är att alla är välkomna, oavsett tro, sexuell läggning eller hur man identifierar sig… alla är välkomna utan undantag!

Foxens stora mål är gemenskap, och då kan man inte utesluta några grupper – det vore helt enkelt fel och går emot vår egen policy!

Avslutning

Eftersom det sista PicaCon nu har ägt rum, vill vi tacka er för allt och påminna er om att fokuset fortfarande är på er.

Vi hoppas att vi ses på FoxCon i framtiden.